Rólam

Üdvözlök minden kedves látogatót!

A nevem Halász Ramóna és 2014 óta dolgozom Kutyakozmetikusként Miskolc egyik legcsodálatosabb részén, Diósgyőrben. 

Szeretettel várok minden kis- és nagykedvencet, minden fajtának és szőrtípusnak megfelelő, minőségi eszközökkel felszerelt szalonomban. 

Fontos számodra, hogy Kedvenced szakértő kezek között, kellemes és barátságos helyen szépüljön?

Akkor ITT a helyetek! :)

A kezdetek

 A kutyákkal való kapcsolatom ettől jóval régebbi időkre vezethető vissza...
Mikor is?... Nos, kb. mióta az eszemet tudom! Már gyerekként is az utca kutyáit mentettem (még a szomszédét is hazavittem, nehogy elkóboroljon).
Úgy gondolom, ezzel a szakmával, gyerekkoromhoz hűen tudok állatokon segíteni, amely egészségügyi szempontból szinte a legfontosabb, hiszen az ápolatlan kutyus előbb-utóbb beteg kutyus lesz, a kellő odafigyelés és gondoskodás hiányában.

Szakmai tudnivalók

Egyetemi tanulmányaim mellett tanultam ki a kutyakozmetikus szakmát egy budapesti képzés keretében, 2014-ben végeztem Okleveles kutyakozmetikusként. Ezután több mesterkozmetikusnál is jártam szakmai továbbképzésre, ezzel is szélesítve látókörömet a kutyák világában. "A jó pap holtig tanul" elvet vallom, így lehetőségeimhez mérten igyekszem mindenféle szemináriumokon részt venni, amivel a kutyusok legújabb nyírási trendjeit sajátítom el, és munkám során hasznosítom is ezeket.

Családunk részei

Boldog kutyatulajdonosként két családtaggal büszkélkedhetek. Egyik Brian, a 10 éves Golden retriever fajtájú kutya, és Mike, 3 éves Kínai meztelenkutya. Családunk elképzelhetetlen lenne nélkülük, hiszen minden kutyus egy igazi egyéniség! :)

És végül a Lovakról!

Másik nagy szenvedélyem a lovakkal való kapcsolatom. 14 éves korom óta foglalkozok lovakkal és lovaglással.
Így a kedves lótartóknak, istállóknak is ajánlom magamat, hiszen lónyírást is vállalok.
Életem másik sorsdöntő tényezője ez, hiszen a kozmetika névedója a néhai lovacskám emlékére lett "Sellő". Házhoz is jön?

Igen! A kutyakozmetikai szolgáltatás természetesen az Ön otthonában is elérhető, amennyiben nem tudja megoldani, hogy elhozza kis kedvencét kozmetikámba! Hívjon bizalommal!